Tuniak žltoplutvý (Thunnus albacares)
Patrí do čeľade makrelovitých. Je to dravá morská ryba, lovená v teplých oblastiach.
Spôsob úpravy
Najčastejšie sa griluje, alebo pripravuje ako klasický steak. Často sa používa aj na prípravu sushi.
Recept na Glazúrovaný tuniak v javorovom sirupe a cvikle s hráškovým pyré
Chladený produkt skladujte pri teplote 0-2°C
Trvanlivosť
Obvyklá trvanlivosť od dátumu doručenia sú 4 dni.
Alergény
Ryby a výrobky z nich.
Zloženie
Tuniak žltoplutvý (Thunnus albacares)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.