Salsa rybací šalát je vyrábaný zo sleďov, ktoré boli lovené v Atlantickom oceáne v chladných mesiacoch.V tomto období je svalovina bohatšia na tuky a je pevnejšej konzistencie.
Spôsob úpravy
Určené na priamu konzumáciu.
Skladovanie
Skladujte v chlade pri teplote 0-8°C
Trvanlivosť
Obvyklá trvanlivosť od dátumu doručenia je 10 dní.
Zloženie
Sleďové filety 35%, sladko-kyslý nálev 65%: voda, cukor, rajčiny, ananás, cibuľa, uhorka, bambusové výhonky, zeler, paprika, soľ, E412, E414, E211, E202
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota 727kJ/125 kcal, Tuky 12,02 g, Bielkoviny 12,98 g, Soľ 2,26 g.
Alergény
Ryby a výrobky z nich
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.