Pstruh lososový v maslovej glazazi a mrkvové variácie

Filet zo pstruha lososového a mrkvové variácie.

1. Očistenú a nakrájanú mrkvu dáme variť do mrkvovej šťavy s pomarančmi a varíme do mäkka. Rozmixujeme ho do hladka na pyré s maslom a dochutíme soľou a cukrom. Druhú časť mrkvy si uvaríme v celku do polo mäkka, ktorú neskôr nakrájame na ľubovoľné elementy podľa chuti a nálady. (ja som použil plátky a guľôčky...) Odstavenú mrkvu môžeme použiť ako omáčku.

2. Z roztopeného masla a rybacieho vývaru ( keď nemáme vyvar tak môžeme použiť aj vodu) si pripravíme glazas, ktorú ochutíme tymianom  a  cherry paradajkami. Necháme zohriať asi na 70°C a vložíme do nej filet zo pstruha lososového asi na 10 minúť. Pozor už nevaríme iba udržujeme v teple. Ryba sa nám krásne pomaly uvarí v maslovej glazazi do mäkka. 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie