Morský vlk (Dicentrarchus labrax)
patrí do najväčšej skupiny ostriežotvarých rýb na svete. Je to dravá ryba vyhľadávaná najmä stredozemnými krajinami.
Spôsob úpravy
Morský vlk má bielu, jemnú svalovinu. Pri grilovaní ju stačí len posoliť a potrieť olivovým olejom. Často sa zapeká v soľnej kruste.
Skladovanie
Skladujte pri teplote 0-2°C
Trvanlivosť
Obvyklá trvanlivosť od dátumu doručenia je 4 dni.
Alergény
Ryby a výrobky z nich
Zloženie
Morský vlk (Dicentrarchus labrax)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.